Rólunk

Cégünk 2008 óta az amerikai Mueller Sports Medicine termékek magyarországi importőre.

A Mueller Sports Medicine, Inc. egy 1961-ben elinduló, családi tulajdonban lévő vállalkozás, melyet Curt Mueller alapított. Curt atlétaként alapos ismeretanyaggal rendelkezett a test sportolás közben fellépő igényeiről. Ez irányította a sportgyógyászat felé, aminek köszönhetően édesapja patikájának alagsorában elkezdte az első Mueller termékek előállítását.
Ennek köszönhetően a Mueller termékek már a hatvanas évek elejétől segítik hozzá a sportolókat a siker elérésében. A cég legelső kínálatában megtalálható volt az MTape®, MWrap® és a Medi-Kit™ edző készlet, melyek hamar az edzőtermek slágertermékeivé váltak, és előfutárai lettek egy új kiskereskedelmi kategóriának. Az 1980-as évek elejére a cégnek sikerült az egész világnak megmutatni a sportegészségügyi termékek egy teljese egyedülálló marketingjét. Magasra emelve a lécet, szabadalmaztatott rögzítők és támaszok teljes palettáját dobták piacra a Mueller Sport Care® márkanév alatt, amely egyet jelentett a minden szintre kiterjedő, világszínvonalú termékek forgalmazásával.
Mueller továbbra is az élvonalbeli technológiák, valamint az új és innovatív termékek elkötelezett híve, miáltal egy számottevő sportegészségügyi szereplővé nőtte ki magát.

 

"Küldetésünk, hogy kifogástalan sportegészségügyi termékeket tegyünk elérhetővé az egész világon. A tisztesség, büszkeség és kiválóság számunkra fontos fogalmak. Ezek megmutatkoznak az üzlethez való hozzáállásunkban, valamint a termékválasztékban, amit vásárlóink számára kínálunk."

B-O-Marketing Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-297448

Adószám: 14201266-1-42

Székhely: 1145 Budapest, Torontál utca 19.